Roos-niet-vlak-en-genezen

Roos: niet vlak en genezen

De roos kan ook worden geassocieerd met een verminderde metabole processen in het lichaam, de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, oneigenlijk haarverzorging.
Roos is een van de meest voorkomende aandoeningen van de hoofdhuid.

Het blijkt een groot

aantal losse schilfers op de hoofdhuid. In de meeste gevallen, roos — seborrhea metgezel (schending van de talgklieren). De roos kan ook worden geassocieerd met een verminderde metabole processen in het lichaam, de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, oneigenlijk haarverzorging. Daarnaast is de oorzaak van roos kan een gebrek aan vitamine A en groep, stress, ziekten van het maag-darmkanaal, en schimmelziekten. Vreemd genoeg, haaruitval kunnen verschijnen… shampoo voor roos — als het is opgehaald correct.
Menselijke cellen worden voortdurend bijgewerkt. De hoofdhuid is geen uitzondering. Bij de normale gezonde menselijke huid cellen worden vernieuwd elke 25-30 dagen. En, dank aan de natuur, het gebeurt met hen (cellen) niet direct, maar geleidelijk, zodat de persoon niet opmerken. Een ander ding, als in het lichaam er niet in slaagt, en dan, helaas, dit proces wordt merkbaar zelfs aan anderen. Roos is de dode cellen. Als u de roos — dit suggereert dat, om wat voor reden, de duur van de celvernieuwing van de hoofdhuid daalde tot 6-7 dagen.
Experts zeggen dat de versnelde celvernieuwing proces direct betrokken persoon gist is een schimmel die in vredestijd” samengaat met ons, maar elke storing in het lichaam gaat meteen op, begint te vermenigvuldigen zich snel, en kan zelfs leiden tot een ontsteking.

Roos, vette en droog

Vette roos treedt op bij hoge vetgehalte van de huid. Roos schilfers van gelige kleur, grote, verzadigd met talg, aan elkaar gelijmd, meer stevig op de huid dan in het geval van een droge roos en vorm. Het haar vettig is, onaangenaam is, misschien jeuk. De laatste is te wijten aan het feit dat het vet op klompen de excretory kanalen van zweet-en talgklieren en irriteert de zenuwuiteinden.
Droge roos treedt op bij een droge huid en vaak ook gepaard met jeuk. Deeltjes van roos een kleine. Ze zijn over het gehele oppervlak van het hoofd of de vooral in de frontale en pariëtale gebieden, zelden in de vorm van afzonderlijke haarden. Droge roos: treedt op bij minder huid is licht schilferige, het haar wyglądaja, broos en split aan de uiteinden. Roos vallen van het hoofd, en is zichtbaar op de kleding.
Meestal roos is de manifestatie van bepaalde aandoeningen in het lichaam, een alarmerend symptoom. Dus voordat je een gevecht met haar, het is beter om een specialist te raadplegen.
De behandeling van roos, complex. Een belangrijke plaats wordt ingenomen hier de gezondheid van evenementen, voldoende slaap, frisse lucht, uit te oefenen. Als de roos wordt veroorzaakt door een overmatige vette huid, je moet beperk de consumptie van dierlijke vetten, koolhydraten, zout, zoet, kruidig en gerookt voedsel, alcohol. Uw menu moet rijk aan groenten, fruit, zuivel producten. Als het droog roos als de reden is een gebrek aan vocht in de opperhuid (oppervlakkige laag van de huid), soms genoeg om te herstellen van de waterhuishouding in het lichaam en makkelijker meer te drinken gewoon water om de hoofdhuid heeft herwonnen gezondheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *