Roos-is-een-korte-beschrijving-van-eventuele-problemen

Roos is een korte beschrijving van eventuele problemen

Bekende roos-het is niets als een grijs-witte schubben, die bestaat uit dode huidcellen. Met betrekking tot de reikwijdte en de omvang van de roos op zijn hoofd verder gaat dan alle andere huidaandoeningen, omdat het ten minste eenmaal in het leven moet iedereen gezichten. In het Algemeen zijn mensen niet geneigd zijn om de dode deeltjes van de huid te veel aandacht, geloven dat er niets slecht, afgezien van het esthetische, dat zijn ze niet. Natuurlijk, dit is niet waar, omdat het haar verlies, behandeling, die bleef tot het laatste moment, is de belangrijkste oorzaak van de snelle haaruitval.

Heel simpel gezegd

dit is een man die duidelijk zichtbaar roos op het hoofd en de kleding – ziek is, in nood van een complexe behandeling.
Waarom, maar bij sommige mensen is er een intensieve afsterven van de cellen van de hoofdhuid? Zoals we weten, een gezonde huid, de epidermis bestaat uit meer dan 20 lagen. Elk van hen wordt regelmatig bijgewerkt door het bewegen van de cellen naar de oppervlakte en de daaropvolgende peeling. Dit proces duurt ongeveer een maand schoon tijd. Patiënt epidermis bestaat uit 10-15 lagen, zodat het proces van vernieuwing van weefsels gebeurt veel sneller. Celdeling versneld en mislukt “om te sterven” natuurlijke “dood,” de elementen groep samen, in de vorm van vlokken, die dan zien we de haren en kleren. http://bebetrail.info/
Oorzaken van roos
Factoren die direct of indirect van invloed op de versnelling van de natuurlijke vernieuwing van weefsels, heel veel. Hier zijn de belangrijkste:
het dragen van een hoofddoek op nat haar;
misbruik Perm. en haar kleuren;
verblijf blootshoofds in de zon of kou;
stress en vermoeidheid;
hormonale stoornissen;
onjuiste voeding;
de ziekten van de huid.
Als mensen denken dat je de roos, de behandeling als de traditionele medische methoden, moeten worden gericht op de normalisering van de structuur en de functie van de opperhuid en ook de versterking van het immuunsysteem. En toch – neem de tijd het geld te gebruiken voor de behandeling van roos, zonder voorafgaand overleg met een specialist dermatoloog. Het feit is dat heel vaak een snelle dood van de cellen te verwarren met de gebruikelijke uitdroging van de hoofdhuid, wat met name veroorzaakt schilferen. Natuurlijk, de behandeling een benadering in elk geval anders zal zijn, dus een definitieve diagnose moet een arts.

Roos – de behandeling van de ziekte

Dode huidcellen zonder problemen gewassen afstand vrijwel elke shampoo, maar niet onszelf voor de gek – een paar uur zal opnieuw verschijnen op de gehele oppervlakte van het hoofd. Voor deze reden is het noodzakelijk te kiezen voor een speciale remedie voor roos, die een stabiele, langdurige werking. Deze instrumenten omvatten in hoofdzaak de zware shampoos die een therapeutisch effect hebben. In de meeste gevallen, zult u merken een positief effect na 2-3 toepassingen, zoals shampoos, maar het volledige verloop van de behandeling duurt ongeveer 2 maanden en het is zeer wenselijk om het door te geven via.
Als roos behandeling die werd uitgevoerd met behulp van de shampoo, blijft weergegeven, zelfs na afloop van de cursus is het aanbevolen gebruik te maken van extra middelen, bijvoorbeeld van de vloeistof. Om effectief te zijn en zijn sommige populaire recepten:
een zeer effectieve remedie voor roos is een droge mosterd, dat is toegepast op de hoofdhuid voor 15-20 minuten vóór het wassen. Mosterd, vooraf verdund met water tot de consistentie van dikke room;
om te koken, schil 3 tot 4 citroenen in 1 liter water gedurende 15 minuten. De verkregen bouillon wordt gebruikt één keer per week met speciale shampoos;
snijd 10-20 gr. burdock root en kook ze in 200 ml water (1 Kopje) gedurende 10-15 minuten. De verkregen bouillon wordt gefilterd en zegt 1-2 uur in een koele, droge plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *